Over ons

Doelstelling

Samen met onze partners, streven we naar 85% succes in onze trajecten met mensen, die op een of andere manier afstand hebben tot de arbeidsmarkt of waarvoor een maatwerkopleiding een oplossing is.

Onze waarden

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, waarbij we de waarden met elkaar gemeen hebben.

Ons team

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt het verschil te maken.

Samenwerken en resultaten halen?

Wilt u werken met een ervaren en dynamisch bedrijf voor een optimaal resultaat? Stichting SAUL heeft alle benodigde expertise gebundeld en ruim 15 jaar ervaring met opleiden. De resultaten, vaardigheden en alles dat u moet weten over de verschillende diensten die we aanbieden vindt u op deze website. Daarbij zorgen we ervoor dat de samenwerking soepel en stressvrij verloopt. Zijn we onverhoopt toch iets vergeten of heeft u advies nodig, neemt u gewoon contact met ons op en vinden we samen de perfecte oplossing voor u. 

Stichting SAUL

Wij van Stichting SAUL, initiĆ«ren, regisseren, controleren en examineren onze trajecten. Wij willen u graag nader laten kennismaken met onze concepten en onze partners in de verschillende concepten en oplossingen.  
Wij zijn de knop van de paraplu en onze partners de ballijnen….

Jaap de Jonge
Marcel Nobel
Richard van Westreenen
Marcel de Wild