Nieuws

SAMENWERKING MET GROOTS & PUUR

Met ingang van 1 juli 2023 is Groots & Puur met Paardenkracht officieel samenwerkingspartner met ORGB Opleidingen en Stichting SAUL.

De inzet van deze samenwerking is om jongeren en jongvolwassenen maatwerk leer-werktrajecten en detachering op MBO-1 en MBO-2 niveau aan te bieden om daarmee een stabiele basis en kans op de arbeidsmarkt te creëren.

De doelgroep is jongeren en jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt, die niet passen in het reguliere onderwijs.

In samenwerking met het UWV en regionale gemeentes willen wij jongeren een toekomstperspectief bieden, waarbij hun talenten en ambities optimaal ingezet kunnen worden.

Op onze locatie in Velden (Gemeente Venlo) bieden we onderwijs, studiebegeleiding en loopbaancoaching aan in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht.

Zit jouw eigen zoon of dochter thuis en ben je op zoek naar mogelijkheden met toekomstperspectief, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

GESLAAGD VOOR HOSPITALITY IN ZORG EN WELZIJN

In december 2022 zijn de eerste drie groepen, totaal 36 medewerkers, van de Van Neynsel Zorggroep in De Bosch geslaagd en gediplomeerd met het Erkende Certificaat K1137 Hospitality in Zorg en Welzijn. Na een 12 weken cursus met een afsluitend praktijkexamen kijken de kandidaten enthousiast terug op een leerzame en interessante cursus.

De examens voor de volgende twee groepen zijn gepland voor februari en april/mei 2023.

GESLAAGD VOOR MBO DIERVERZORGING

Afgelopen september 2022 is de eerste van een groep jongeren afgestudeerd op MBO2 niveau in onze “school” bij de Manege De Stap in Gemert.

Leerling Ronan kreeg zijn diploma MBO Dierverzorging, in het bijzijn van onze jongerencoach Monique Snel-Knapen, uit handen van Wethouder Sociaal Domein van de Gemeente Gemert-Bakel, Mr. Wilmie Steeghs.

GESLAAGD VOOR HOSPITALITY IN ZORG EN WELZIJN

Zomer 2022 is de tweede groep van medewerkers van Vitalis Zorggroep gediplomeerd voor het erkende certificaat K1137: Hospitality in Zorg en Welzijn. Het betrof de medewerkers van Parc Imstenrade te Heerlen.