Partners

ORGB Opleidingen  

ORGB Opleidingen is al 15 jaar een sociaal opleidingsinstituut in de wereld van het MBO onderwijs. Ontstaan uit de passie voor onderwijs en met de intentie om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor studenten met een tekort op de arbeidsmarkt of vanuit het beroep.  

ORGB werkt landelijk met lokale partners. Wat wij doen, is meestal vraaggericht, maatwerk, kleinschalig en met een flexibele startdatum voor diverse branches zoals, Logistiek, Retail, Horeca, Industrie, Bouw of Facilitair. Met bijna 40 eigen CREBO’s is ORGB van alle markten thuis en voor SAUL de ideale partner voor opleidingen. 

Meer over ORGB

Care Culinair BV

Een gezonde maaltijdorganisatie maakt iedereen blij. Wij helpen daarbij! Eten en drinken zijn een primaire levensbehoefte en essentieel voor de gezondheid. Juist in de zorg zijn heldere visie en het juiste voedingsconcept van groot belang. Care Culinair ondersteund, traint en motiveert zorgorganisaties om goede voedingsconcepten te realiseren.


Opleiding en training van bestaande en nieuwe medewerkers is hierbij essentieel en de basis voor de samenwerking met Stichting SAUL en ORGB Opleidingen.

Meer over Care Culinair

Bij PUUR

Bij PUUR in de regio Eindhoven is onze opleidingspartner in de Horeca en Facilitaire dienstverlening. 

Veel van de medewerkers doen onder begeleiding werkervaring op. Ze leren het ritme van een baan kennen en bouwen ervaring op. Dat geeft ze straks betere kansen op de arbeidsmarkt. 

Bij Puur biedt een vorm van sociale activering aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door aan de slag te gaan op een van de diverse leerwerkplekken kunnen mensen door het opbouwen van werkritme, het ontwikkelen van werkgerelateerde vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid, een stap maken richting betaald werk in de Horeca, Instellingen en Zorg. 

Meer over Bij PUUR

PM Arbeid

Re-integratie, dat is waar al velen jaren ons hart ligt. Wij zetten onze expertise dagelijks in voor werknemers die dreigen uit te vallen of zijn uitgevallen met psychische klachten. Betrokken en gespecialiseerde coaches bieden maatwerktrajecten voor zowel de werkzoekende als de werkgever. Deze maatwerkbegeleiding is gericht op herstel, het verkleinen van de stap naar werk en de uiteindelijke terugkeer in (ander) werk.

Wij kijken naar de individuele behoeften van onze klanten! Dat is ook de reden, waarom Stichting SAUL samenwerkt met PM Arbeid: maatwerk en begeleiding gericht op het individu en haar/zijn behoeften.

Meer over PM Arbeid

Stichting Jobconcept

JOBconcept verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf op het gebied van outplacement, werving, selectie, coaching en het onderzoeken, adviseren en bevorderen van werkgelegenheidsinitiatieven en arbeidsbemiddeling,  headhunting en mobiliteitsadviezen, alsmede het bemiddelen op het gebied van detachering, uitzendwerkzaamheden, studie- en opleidingsadviezen en loopbaanbegeleiding.  
Daarnaast heeft Jobconcept samen met Stichting SAUL een uniek opleidingstraject ontwikkeld voor MKB. Vandaar dat ook deze partner voor een stuk toevoeging zorg draagt in het totaalconcept van Stichting SAUL. 

Meer over JOBconcept

Manege De Stap

De Manege heeft de titel “Erkend leerbedrijf” van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB). Hier worden jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt en waar normaal grootschalig beroepsonderwijs niet tot het beoogede resultaat leidt, gecoacht, opgeleid tot het behalen MBO-2 diploma. Verder worden ze begeleidt in het vinden een betaalde baan op MBO-niveau.

Meer over Manage De Stap

Groots & Puur met Paardenkracht

Jolijn Grooten en Evelien Mustert vonden vanuit hun gezamenlijke passie voor paarden en hun enthousiasme voor opleiden en coachen.

Samen ontwikkelen, creëren en organiseren zij opleidingen en trainingen voor individuen, groepen, particulieren en organisaties. Van jong tot oud.

De meerwaarde van de samenwerking binnen Groots & Puur met Paardenkracht wordt gevormd door het delen van belangrijke drijfveren zoals deskundigheid, creativiteit en authenticiteit. Alles bij Groots & Puur is uniek en toegankelijk voor iedereen. Een uitgebreid pakket aan mogelijkheden vormt de basis voor een opleiding of training bij Groots & Puur met Paardenkracht.

De nadruk in alle opleidingen, coaching en trainingen ligt op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en drijfveren. Inmiddels bestaat Groots & Puur met Paardenkracht meer dan 5 jaar en is een netwerk van meer dan 500 professionals ontstaan in Nederland en België. 

Meer over Groots & Puur met Paardenkracht

Wilt u meer weten over de samenwerkingen en wat wij voor u kunnen betekenen,
neem gerust contact met ons op.